>
Lempkesmarkt Ubachsberg
11 juli 2020
De Lempkesmarkt is in paar jaar tijd uitgegroeid van een kleine avondmarkt naar een van de grotere markten in de regio. Met een gestaag oplopend bezoekersaantal dat de 5000 per keer makkelijk overschreid duidelijk herkenbaar met een eigen unieke naam en logo. De markt biedt een grote diversiteit van koopwaar zoals:
   kleding
   sieraden
   lederwaren
   bloemen

en natuurlijk:
   standwerkers
   curiosa
   hobbyisten
   eetkramen
   artiesten
   horeca
   kermisatracties
   enz. enz. enz.

Niet in de laatste plaats door het snel stijgend aantal bezoekers en aanmeldingen voor marktkramen langs het parcours wordt het parcours dit jaar verdubbeld en zal ongeveer 200 kramen tellen en de gehele Kerkstraat bestrijken. Ook voor spectacel staat de Lempkesmarkt altijd garant.

De markt draagt natuurlijk niet zomaar de naam Lempkesmarkt. Vanaf 17.00 uur s'avonds kan men in een gemoedelijke sfeer door de Kerkstraat van Ubachsberg slenteren in het gezellige schijnsel van de duizenden lampjes die de hele route verlichten. Ook na afloop van de markt om 23.00 uur blijft de Kerkstraat afgesloten voor verkeer en is het dus heerlijk toeven bij een van de horeca-aangelegenheden tot in de late uurtjes.

Kortom een bezoek aan de markt staat garant voor een gezellig avondje uit voor jong en oud. In verband met de grote drukte wordt de verkeersituatie op de dag van de Lempkesmarkt rondom Ubachsberg gewijzigd.

Voor een gedetailleerde kaart met routebeschrijving en aanwijzigingen m.b.t. parkeergelegenheid verwijzen wij naar Route & parkeren.

Tot ziens op in de Kerkstraat te Ubachsberg!!